EMDR-R

En stærk og spændende terapiform

EMDR står for Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dertil har terapeut Søren Christiansen føjet et ekstra R for Rapid, da han har videreudviklet metoden til at kunne opnå resultater ekstra hurtigt.

Få et bedre liv

Bestil en tid og kom ind til en behandling allerede i dag.

Et R for Rapid

Jeg anvender en udgave af metoden, der udover den almindelige EMDR inddrager elementer fra både NLP og hypnose, hvilket gør den endnu mere effektiv, så vi ofte vil kunne nøjes med en enkelt session.

Et gennemtestet værktøj

Det er en evidensbaseret terapi, som anbefales af WHO¹ til behandling af PTSD og andre stressrelaterede lidelser. EMDR hjælper dig overordnet til, at fortid forbliver fortid, og nutid bliver nutid.

Anvendes med stor succes

Forskning viser, at EMDR ændrer traumatiske oplevelser fra at være “fastfrosne”, til at personen igen bliver funktionel. Efter et traume sættes vores egen evne til at håndtere tingene ofte ud af spil. Oplevelsen kan lagres i vores bevidsthed på en uhensigtsmæssig måde, hvor vi ikke kan anvende vores almindelige ellers velfungerende informationsbearbejdning.

Med EMDR arbejder vi med sansningerne og sætter en stopper for, at de genaktiveres i endeløse spiraler. Mindsker forstyrrelsen ved erindringsbillederne og følelserne, som er knyttet til selve traumet. Og så sætter vi ind over for det negative selvbillede og påvirkningerne på dit liv, der ofte er skabt i kølvandet på oplevelserne. Herunder kan jeg anvende et passende ”chok” for at løsne mindet fra fortiden og straks forankrer noget positivt i stedet. Vi etablerer en positiv selvopfattelse og en ny måde at tænke og føle på omkring traumet, der derefter kan lagres som et ”almindeligt” minde, der ikke plager dig.