Hypnose

Hypnose som værktøj mod angst

Jeg arbejder tit med en meget direkte form for hypnose, der effektivt, løser op for traumer, angst, eksamensangst og fobier.

Vi ser både på hvilke oplevelser der har udløst udfordringen, hvilke indtryk der kan trigge de følelser der ligger bag og styrker din tro på en fremtid uden angst.

Denne form for hypnose, kræver ikke at vi går særligt dybt ned. Du vil føle det som en afslappende dagdrøm, hvor vi går ned i dine følelse og får adskilt dem fra dine tanker, så du fremover kan tænke på den traumatiske oplevelse uden, at de negative følelserne tager over.

Få et bedre liv

Bestil en tid og kom ind til en behandling allerede i dag.

Sådan foregår det

Hypnosen foregår typisk, mens du sidder behageligt i en god stol. Du er vågen i en meget afslappet tilstand. Indholdet i hypnosen er typisk rettet mod fremtidens gode strategier – en træning i at føle dig godt tilpas. Måske er det længe siden, du sådan for alvor sidst har følt dig rolig og lettet.

Under hypnosen bruger jeg fx at ”lægge et anker” – dvs. fæstne den nye og skønnere tilstand i krop og sind, så den fastholdes fremover. Der kan også anvendes dejlige visualiseringer / ”rejser”, som får dig til at slappe af og finde dig godt tilrette i dig selv.

Hypnose og EMDR

Med en let hypnose kan du komme helt ned i gear. Lande behageligt i dig selv og få ro på tanker og krop. Derfor bruger jeg ofte også en hypnose som afslutning på en session med EMDR-R til at få forankret behandlingens resultat på en effektiv måde.

Du får tanket op med ny energi og gnist, med et afbalanceret forhold til tidligere oplevelser.

Bringer dig i en afslappet tilstand

Hypnosen bringer dig i en afslappet tilstand, imellem at være vågen og sove.
Bagefter kan du godt huske, hvad vi har talt om, medmindre selve formålet med hypnosen
er at ”glemme” bestemte oplevelser.

Du har hele tiden selv kontrollen. Alle kan hypnotiseres – hvis de gerne vil, fordi vi bruger din egen forestillingsevne, til at få dig til at give slip og bringe dig ned i en dyb afslappede hypnotiske tilstand.
Og bare lige til beroligelse; Man kan altså ikke hypnotisere folk til at gøre noget, som de ikke selv ønsker.
Man har stadig sin kritiske sans med sig.