Dit fokus

Du er i fokus

Vi fokuserer på det væsentlige for dig; det, du har brug for at få behandlet / justeret, så du fungerer bedre. Alle er unikke og har det på hver sin måde. Alligevel går mange træk igen inden for bestemte problematikker. Jeg tager fat i dine mekanismer, løsner op og får lukket ned for de negative spiraler.

Ved du selv, hvad der er galt?

Ved du selv, hvorfor du går og hænger i bremsen? Ligger der en specifik hændelse bag, eller har du over tid udviklet et hæmmende mønster, som du er træt af?

Drejer det sig specifikt om PTSD, angst, fobi eller en bestemt adfærd / et dårligt mønster, som du gerne vil have ændret? Så lad os se på det, så snart du er klar til at smøge ærmerne op.

Du skal da have det godt. Være i stand til at fungere fint. Kunne leve, som du gerne vil. Elske dig selv og dit liv.

En bedre version af dig selv

Er du for tyk, for stresset, for nem til at give efter for dine lyster? Vil du gerne stoppe med at ryge? Finder du dig i for meget? Taler / tænker du grimt om dig selv? Går du i sort til eksamen? Sidder du fast i sorg, depression eller andre hæmmende tilstande, så lad mig hjælpe dig videre.

Med EMDR-R, NLP og hypnose kan vi typisk opnå mærkbare resultater på blot en enkelt konsultation. Enkelte gange kan det være godt med en opfølgning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt mine metoder er relevante for dig, så ring eller mail. Jeg holder mig til at behandle de symptomer, jeg er god til.