Angst

Behøver ikke at styre dit liv længere

Et liv med angst kan føles som at være i fængsel. Andre beskriver angsten som en skygge, der hele tiden følger med og ind imellem pludselig tager styringen. Angst står i vejen for livsglæde og udfoldelse.

Man kan døje med en generel angst, eller der kan være helt bestemte situationer, der fremkalder angsten. Den kan gennemsyre alle ens tanker og handlinger – eller mangel på samme. Eller den kommer pludselig meget fysisk til udtryk som åndedrætsbesvær, hjertebanken, svimmelhed, kvalme – paniksymptomer.

Klassisk PTSD

Den traumatiske hændelse

Post traumatisk stress syndrom – en lidelse, der kan opstå efter, at man har oplevet noget traumatisk, som har sat sig fast i sindet. Mange oplever flash backs, hvor man genspiller episoderne igen og igen uden at være i stand til at slippe fri.

PTSD kan være opstået efter trafikuheld, overfald, incest, fysisk/psykisk voldelige forhold, dødsfald, svær sygdom, fyring, krigsoplevelser, naturkatastrofer osv. Altså typisk overvældende situationer, hvor man ikke selv havde kontrollen over, hvad der pludselig skete med én.
….og nej, det er ikke noget, du bare må lære at leve med!

Kompleks PTSD

Påvirkning over tid.

Kompleks PTSD opstår som følge af påvirkning over tid.

Det kan være i et usundt forhold, traumatiske oplevelser i barndommen eller andre negative påvirkninger.

Det vil typisk sætte sig som angst og lavt selvværd og vi skal derfor både arbejde med selvforståelse og hvad det er der trigger din angst.

Med EMDR-R og velværehypnose kan du

Få dit liv tilbage

Hypnose og EMDR-R kan give dig dit liv tilbage. På en blid og effektiv måde.

Uanset om vi kalder det for Angst eller PTSD, så vil vi typisk arbejde med både hypnose og EMDR, og få parkeret dine følelser omkring din udfordring, så du igen kan trække vejret frit og se lyst på fremtiden.

Samme terapiform er effektiv over for en række andre anstrengende problemer (uden angst) som fx stammen, vrede, jalousi, dyb skuffelse osv. Kan også afhjælpe tvangshandlinger som fx OCD.