Coaching

Begrebet coaching betyder at befordre til egen indsigt.

Coachingmetoden er et professionelt redskab, hvor coachens rolle er at forholde sig neutrale og styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Life Coaching

Handler blandt andet om de historier vi bevist eller ubevist tildeler os selv. Fortidens historier kan give hverdagen en mistrivsel med udfordringer som lav selvtillid og selvværd og i nogle tilfælde mismatch ens relationer. Har du brug for et skub til det næste skridt så er dette løsning til dig.

Business Coaching

Er du gået i stå i dit erhvervsliv og har du brug for en plan til det næste skridt?

Business coaching kan give dig nogle redskaber til at blive en mere effektiv person i stedet for at være fastholdt i en ineffektiv adfærd. Business coachingen til tage udgangspunkt i blandt andet bogen ”7 gode vaner” af Steven Covey.

HUSK

Dine mønstre er ikke selve dig. De er blot en adfærd. Og en adfærd kan ændres.

Stress Coaching

En stress belastning kan være privat relateret eller arbejdes-relateret og i nogle tilfælde en kombination af begge dele. Stress kan være altoverskyggende for livet og det kan være svært at se sig ud af denne spiral. Det er ikke en opgave du kan klare alene…… du skal have hjælp.

Træt af at sidde fast?

Er du træt af at sidde fast i det?
Vil du gerne være mere tilfreds med dig selv og dine handlinger?
Skal der ske noget nyt nu?