Coaching

Diagnose – hvad så nu?

Der er mange følelser frustrationer og tankemylder i spil når en familie skal hænge sammen med et barn eller ung med Autisme/ADHD/ADD . Disse følelser skal tages alvorligt, for det gælder om, ikke at pålægge barnet ens egne følelser, de kæmper nok i forvejen.

Vi har selv været igennem det og har opbygget en del erfaring. Vi har lavet mange fejl, været frustrerede og kæmpet for at få hverdagen til at hænge sammen.

Da vi fandt den røde tråd og forstod udfordringerne kunne vi agere efter det og på den måde være en støtte, sparringspartner og ikke mindst være forældre igen.

Vi vil gerne bidrage med, at hjælpe andre i en lignede situation, så i undgår konflikter i hjemmet.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Mail: heidi@mindit.dk – Telefon. 2396 9812

Det er hårdt arbejde, at have et barn med en diagnose.

Vi tilbyder stress og business coaching til de forældre der har brug for et pusterum og skal have hverdag og arbejdsliv til at hænge sammen.
Vi kan også tilbyde er forældrerådgivning der hvor hvor mor og far er skilt. Hvordan sikre man en tryg overlevering i samværsordningen, så det går uforstyrret for barnet men også tager presset af forældrene.

Kontakten til skolen og kommunen

Vi tilbyder supervision og erfaringsudveksling og en læring om positiv kommunikation til forældre der skal igennem det kommunal system.

Der er mange informationer der skal holdes styr på og i nogle tilfælde er det godt at have en udefrakommende bisidder med til møderne.